Een kort bericht voor verontruste vaders. Nog niet zolang geleden vertelde ik enthousiast over mijn nieuwe website www.blijemamablijkind.nl en daarbij over mijn nieuw gekozen doelgroep. Er is namelijk iets veranderd en daarom lijkt het me een goed idee om hier iets over te zeggen, vooral tegen de vaders.

Beweging

Als ondernemer ben ik altijd in beweging. Dit om vooruit te komen, te groeien, mezelf te ontwikkelen, maar vooral omdat ik het leuk vind om iets nieuws te leren. De afgelopen tijd heb ik een aantal marketingtrainingen gevolgd. Daar heb ik geleerd dat het belangrijk is om een specifieke doelgroep te kiezen. Zo ben ik beter vindbaar voor mijn klanten en val ik meer op tussen mijn collega’s. Het zorgt er voor dat mensen zichzelf gemakkelijk kunnen herkennen in mij als persoon en moeder. Op deze manier kan ik meer mensen bereiken om mijn passie en missie mee te delen. Bovendien is het mijn doel om hét verschil te maken in het leven van een kind.

Keuze

Echter, als je een keuze maakt zijn er altijd mensen die dat niet zo leuk vinden. Zo ook in dit geval. Een aantal vaders kwam in opstand. Ze vroegen mij waarom zij niet langer welkom waren in mijn praktijk. Graag deel ik hier een aantal van de reacties.

Reacties van de vaders

‘…en ík dan, mag ik niet meer komen als ik iets te leren heb’

‘ben ik dan ineens niet meer belangrijk ofzo’

‘waar moet ik nu naar toe als ik vragen heb over mijn kind’

‘maar, ik ben al 16 jaar de opvoedende ouder, nou nog mooier’

‘je doet jezelf te kort als je je beperkt tot alleen moeders en kinderen…’.

Buitengesloten

Kortom, de vaders voelden zich buitengesloten en mijn mooie marketingverhaal kon ze niets schelen. Ze waren het er niet mee eens.
Maar gelukkig valt het allemaal wel mee. Want vaders, jullie zijn nog steeds van harte welkom in mijn praktijk! Vooral om te leren hoe je de leukste vader van de wereld kunt zijn. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling ben je ook nog steeds van harte welkom.

Vaders en moeders blijven de belangrijkste personen in het leven van een kind, een band van onvoorwaardelijke liefde die nooit verloren gaat, ook al is het contact op dit moment niet ideaal.

Basisschool

Op mijn website www.blijemamablijkind.nl blijf ik me richten op moeders waarvan de kinderen op de basisschool zitten. Op deze website deel ik verhalen, ervaringen en kennis waar moeders zich in kunnen herkennen.

Jouw antwoord

Vaders: Wat voor vader wil jij zijn voor je kind?

Moeders: Wat voor vader wens jij je kind toe?

Laat je reactie achter in het veld hieronder.

Help mee om meer ouders te bereiken voor meer blije kinderen en deel dit bericht via de Facebook, LinkedIn en Google+ knoppen, want… zo kunnen bevriende vaders en moeders in jouw netwerk dit óók lezen.