Over Patricia

Over mij

Mijn naam is Patricia Leenaarts, het is mijn missie om het contact tussen jouw en je kind eenvoudiger, waardevoller en relaxter te laten zijn.

 

Door naar elkaar te luisteren op vier verschillende niveau’s kom je dichter tot elkaar en ontstaat er een diepere verbinding.

Ik bied interessante informatie die je nieuwe inspiratie geeft in het contact met je kind. Inspiratie is de brandstof die je gaande houdt in je leven. Als je uit je comfortzone komt, kom je in je leerzone. Hierdoor daag je jezelf ieder dag uit om meer over jezelf te weten te komen.

Ik ben er speciaal voor jou, als je net als mij alles uit het leven wilt halen om een zo’n rijk en vervuld mogelijk leven te leven.  Je kunt jezelf blijven ont-wikkelen.

Wat als uit deze informatie blijkt dat jouw karaktertrekken geen karaktertrekken zijn? Of dat jouw gewoontes en patronen niet zo vast omlijnd zijn als jij denkt dat ze zijn?

Bewustzijn en loslaten zijn toverwoorden.

Heb ik je aandacht?

Besluit vandaag nog om jullie leven ten positieve te veranderen en maak een keuze. Ga nu de uitdaging aan en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden van loslaten, groeien en ontwikkelen voor jezelf en je kind. Leef het leven waar je altijd van gedroomd hebt en begin vandaag.

‘Liefdevol Contact
met je Kind

in situaties
met een uitdaging'

Welke vaardigheden mis jij
in lastige situaties?

Het gedrag van je kind verandert als je aan de slag gaat met dit Gratis e-book.

Download NU

Voor wie?

Voor jou als enthousiaste moeder die op zoek is naar nieuwe uitdagingen en verrijking in het leven van jou en je kind. Omdat ik geloof dat jij als moeder hét verschil kan maken in het leven van je kind en een bijzondere basis kan leggen voor een ouder van de toekomst.

Ben jij een moeder die iedere dag iets extra’s toe wil voegen aan de relatie met je kind? Wil jij je kind ondersteunen en meer begripvol zijn, zodat je kind zijn volledige potentieel kan ontwikkelen? Door nieuwe vaardigheden en groei ontdek jij nieuwe mogelijkheden.

Waarom met mij?

Als je interesse hebt in een andere manier van opvoeden. Als je meer diepgang en voldoening wenst in de relatie met je kind. Als je meer empathisch vermogen wilt ontwikkelen, zodat je de innerlijke wereld van je kind beter begrijpt. Kies dan voor de methode:

‘Liefdevol Contact met je Kind’

Deze benaderingswijze bied jou een ander perspectief en brengt je naar een dieper niveau in contact met jezelf en je kind. Hierdoor ontstaat een solide basis voor een waardevolle vertrouwensband met je kind.

Enthousiast?

Je kind is van nature open, spontaan en enthousiast. Jij kunt er voor zorgen dat je kind deze eigenschappen weer laat zien door stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

Neem vandaag het besluit, want iedere dag is een dag teveel als je kind ongelukkig is. Ga aan de slag met de methode ‘Liefdevol Contact met je Kind’, zodat jij het enthousiasme terug kan geven aan je kind. 

Meld je Nu aan voor de workshop

Download je Gratis e-book over Verbinding

Vul je naam en e-mail adres in en ontvang het e-book

'Liefdevol Contact met je Kind, in situaties met een uitdaging'. 

Download hier je Gratis e-book over Verbinding

Vul je naam en e-mail adres in en ontvang het e-book
'Liefdevol Contact met je Kind, in situaties met een uitdaging'.