Over mij

Over mij

Kennismaken met Patricia

 

Fijn dat je de tijd neemt om mij beter te leren kennen. Mijn naam is Patricia Leenaarts en het is mijn passie om het leven van kinderen en ouders eenvoudiger, waardevoller en relaxter te maken.

Nieuwe inspiratie is de brandstof die ons gaande houdt in ons leven. Door je grenzen te verleggen en doelen te stellen die je uitdagen om iedere dag net een beetje meer van jezelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Ik ben op zoek naar jou als je net als mij alles uit het leven wilt halen om zo’n vervullend en waardevol leven te leven als mogelijk is. En er is veel mogelijk, veel meer dan je denkt. Want wat als blijkt dat jouw karaktertrekken geen karaktertrekken blijken te zijn of dat jij je vastgeroeste patronen simpel en voorgoed los kunt laten?

Heb ik je aandacht? Besluit vandaag om je leven ten positieve te veranderen. Jij bent de enige die deze keuze kan maken. Ga nu de uitdaging aan en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden van loslaten, groeien en ontwikkelen voor jezelf en je kind. Leef het leven waar je altijd van gedroomd hebt.

‘Liefdevol Contact
met je Kind

in situaties
met een uitdaging'

Welke kennis mis jij
in lastige situaties?

Ga aan de slag met
dit Gratis e-book en
verander het gedrag
van je kind.

Download NU

Met wie wil ik werken?

Enthousiaste, Ambitieuze en Dynamische moeders.

Enthousiasme is de drive in ons leven die ons blij en gelukkig maakt. Moeders die Ambitieus en Dynamisch zijn, altijd in beweging, op zoek naar nieuwe uitdagingen en verrijking van het leven om door groei en ontwikkeling nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Natuurlijk hoeft niet iedereen dat te doen, maar ben jij zo´n moeder die iedere dag iets toe wil voegen om een nog liefdevoller en begripvolle moeder te zijn en wil jij je kind helpen zijn volledige potentieel laten vervullen, net als ik? Lees dan verder…

Waarom ik graag met enthousiaste moeders werk?

Omdat ik geloof dat deze moeders hét verschil maken in de wereld van het kind en daarmee een bijzondere basis leggen voor de ouders van de toekomst. Omdat deze moeders anderen inspireren om hetzelfde te doen zodat de wereld van alle kinderen mooier wordt. Ieder kind verdient liefdevolle positieve aandacht en ruimte om zich te ontwikkelen. Samen zorgen wij ervoor dat ieder kind de kans heeft om blij, gelukkig en zelfstandig te zijn.

Waarom zou jij met mij willen werken?

Als je interesse hebt in een andere manier van opvoeden met meer diepgang en voldoening. Als je wilt leren hoe je anders met je kind om kunt gaan door je empathisch vermogen verder te ontwikkelen. Als je je meer wilt kunnen verplaatsen in de innerlijke wereld van je kind. Dan heb ik een mooie verbindende benaderingswijze ontwikkeld voor jou:

‘Liefdevol Contact met je Kind’

Deze benaderingswijze brengt jou naar een dieper niveau van contact met jezelf en je kind. Hierdoor ontstaat een stevige liefdevolle basis voor een waardevolle vertrouwensrelatie met je kind. Je kind groeit, krijgt meer zelfvertrouwen en ontwikkeld zich als een zelfstandige persoonlijkheid.

Waar ga ik heen en waarom zou je met mij meegaan op dit pad?

Naar een wereld waar ik hét verschil gemaakt heb in het leven van een kind. Je kind heeft het moeilijk, het is belangrijk om dit op te lossen. Je wilt je kind een gelukkige en onbezorgde jeugd geven, je kind rekent op jou als ouder. Kinderen zijn van nature open en enthousiast, jij kunt er voor zorgen dat je kind deze eigenschappen terugkrijgt. Jij kunt er voor zorgen dat je kind weer gelukkig is door de stappen te nemen die daarvoor nodig zijn.

Ga jij aan de slag met de methode ‘Liefdevol Contact met je Kind’, zodat jij dit cadeau aan jouw kind mee kunt geven? Besluit vandaag want iedere extra dag een ongelukkig kind is er één teveel.

Meld je Direct aan voor de workshop.

 

Download hier je Gratis e-book

Testimonial: "Doordat het compact is begin je er sneller aan en het leest makkelijk weg. Hele herkenbare situaties natuurlijk die zich richten op verschillende leeftijden van het kind. Ik vind dat je de situaties goed omschrijft en het sterke ervan vind ik is dat je ook omschrijft wat je als ouder al eens geprobeerd hebt en wat toch niet het gewenste resultaat oplevert." Sabrina

Vul je naam en e-mail adres in en ontvang het e-book 'Liefdevol Contact met je Kind'. 

Download hier je Gratis e-book

Testimonial: "Doordat het compact is begin je er sneller aan en het leest makkelijk weg. Hele herkenbare situaties natuurlijk die zich richten op verschillende leeftijden van het kind. Ik vind dat je de situaties goed omschrijft en het sterke ervan vind ik is dat je ook omschrijft wat je als ouder al eens geprobeerd hebt en wat toch niet het gewenste resultaat oplevert." Sabrina

Vul naam en e-mail adres in en ontvang het e-book 'Liefdevol Contact met je Kind'.

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring