Een korte inleiding over de veranderde koers in mijn leven. Keuzes maken doen we allemaal, iedere dag.  Stel jij jezelf weleens de vraag: welke kant wil ik op? Sommige keuzes gaan vanzelf. Andere keuzes zijn lastiger en daar doen we vaak veel langer over. We wikken en wegen een tijdje en dan past valt het besluit. Soms twijfelen we zelfs achteraf over de beslissing die we genomen hebben. Dat herken ik als geen ander. Laat ik je hier een stukje vertellen over mijn koers en beslissingen.

Een tocht

Als je een eigen bedrijf hebt ben je constant bezig met keuzes maken. Soms is er zoveel te kiezen dat je het even niet meer weet. Soms maak je een keuze die achteraf toch niet zo slim bleek te zijn of in ieder geval niet helemaal paste. Een tocht door marketingland bracht mij bij een nieuwe ideale klant en een nieuwe website. Dat was in ieder geval de bedoeling.

Een klein detail wat ik over het hoofd gezien had was dat ik mezelf iets opgelegd had wat niet helemaal bij me paste. Met mijn bedrijf Praktijk Infinity en Infinity Kids werd ik onvindbaar voor mijn bestaande klanten en de mensen daar omheen. Gelukkig waren er bestaande klanten die mij vroegen waar ik was gebleven. Deze klanten waren inmiddels geen actieve klanten meer, maar volgde mij blijkbaar nog steeds. Deze vraag heeft mij wakker geschud en doen beseffen dat ik het beter anders aan kan pakken.

Zichtbaarheid

Om de schade te herstellen en erger te voorkomen ga ik er voor zorgen dat ik meer zichtbaar ben. Jullie gaan de komende tijd blogs, vlogs en andere activiteiten van mij zien. Waar ik met mijn bedrijf naar toe ga kan ik nu nog niet zeggen, in ieder geval vooruit.

Koers

Als je met me mee wilt varen op mijn ontdekkingsreis en het bepalen van mijn koers ben je van harte welkom.  Meld je aan bij de Facebook pagina van Blije Mama Blij Kind. Nu lijkt het nog alleen voor mama’s maar ook daar komt een koersverandering in. Ik hoop je daar te zien.

Als je vragen hebt over jouw situatie waar jij op dit moment tegen aan loopt laat dan zeker iets van je horen. Het hoeft echt geen groot probleem te zijn, maar een simpele vraag met een ander antwoord dat jou weer verder helpt op jouw koers. Een ding weet ik zeker: Ik kijk anders tegen jouw situatie aan.

Jouw bijdrage

Als je echt wilt bijsturen op jouw koers schrijf dan hier je vraag.

Leuk om dit blog artikel te delen? Je doet het via de Facebook, LinkedIn en Google+ knoppen.

Ik een cadeautje voor je, het e-book ‘Liefdevol Contact met je Kind’. Download hier het gratis e-book!